Agenda

Bijna alle dagen van de week is Mahzen een bijzondere belevenis voor zijn klanten. Met de speciale programmering is de kans dat je je verveelt zeer klein.

Overdag biedt Mahzen vanaf 17:00 uur in zijn overdekt terras een fijne mogelijkheid om te genieten van diverse hapjes, mezze’s of versnaperingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om onderuit gezakt te relaxen met een waterpijp met daarbij een heerlijk kopje Turkse koffie of thee.

De woensdagavond staat in teken van Ud + Kanun ve Raki + Balik.

Wie op deze avond zijn Omega 3 huishouding op peil wilt brengen mag een van de heerlijke visgerechten bestellen, in combinatie met Raki of diverse Turkse wijnsoorten. De heerlijke gerechten worden bijgestaan door live optredens van artiesten die de Ottomaanse muziekinstrumenten Ud en Kanun bespelen.(Ook de menukaart)

De donderdagavond is de ‘Karaoke’ avond.

Op deze avond kunt u genieten van de verrukelijke soorten mezze’s en/of gerechten in combinatie met de ‘Karaoke’ sounds. (Hep beraber söylüyoruz)

De vrijdag en zaterdagavond staat in teken van ‘Her telden’

Op deze avond kunt u genieten van diverse artiesten die live up-tempo en hedendaagse muziek maken, die u de bruisende nachtleven van Istanbul zal laten herinneren.

 De zaterdagavond staat in teken van ‘Hareketli Günün Müzikleri’

Op deze avond kunt u genieten van diverse artiesten die live up-tempo en hedendaagse muziek maken, die u de bruisende nachtleven van Istanbul zal laten herinneren.

De zondagavond is de avond van de ‘Türk Halk muzikleri’.

Turkije heeft een rijk verleden aan muziek en dans. Op deze avonden worden Turkse folklore sounds live geproduceerd door onze artiesten. Uiteraard kunt u bij dit genot voor het oor genieten van onze excellente mezze’s en/of gerechten.

Speciaal voor u hebben we de maandagen en dinsdagen gereserveerd voor grote partijen, verjaardagsfeesten, meetings en bedrijfsetentjes. Neem hierover vandaag nog contact met ons op!